Transactiehistorie

Uw transactiehistorie kan worden weergegeven en gefilterd voor weergave op transactietype of op status.

1. Ga naar de pagina Transactiehistorie; in de knop 'Menu' onderaan het scherm, klik op 'Transactiehistorie' vanuit de optie 'Kassa', en het volgende wordt weergegeven:

De volgende tabel geeft een omschrijving van de velden van Transactiehistorie:

Veld Omschrijving
    Transactietype Geeft het type transactie weer om op te filteren. De opties zijn: Storten, Uitbetalen, Bonus en Alle.
    Status Selecteer de status van de transacties. De opties zijn: Goedgekeurd, Mislukt, Geannuleerd, in verwerking, Teruggestuurd, Terugboeking, Verwerkt en Alle.
  2. Klik op zoeken. Het scherm geeft de gefilterde resultaten weer met de datum, het type en de transactiemethode, alsook het geldbedrag en de transactiestatus.