Hur man spelar Battle War

Ett magnifik tillägg till ScratchManias skrapspel, är favorit kortspelet  Battle War. Slå helt enkelt dealern genom att få ett högre kort och vinn upp till 2 Miljoner kr!

Hur man spelar Battle War:

•Välj kortets värde.

•Klicka på (Spela nu) knappen.

•Notera att ett chip med värdet på din insats är placerat på vänster sida, bredvid spelarens plats på bordet.

•Två kort delas ut automatiskt. En till spelaren, en till kortgivaren. Högsta kortet vinner. Om båda har ett kort med samma värde, delas ytterligare fyra kort ut.         Du väljer en av de sista två kort som visas på toppen och dess värde avslöjas.

•Om ditt kort är högre än kortgivarens, är du en vinnare!

•Prissumman kommer att läggas till på ditt konto.

•Du kan naturligtvis välja (Spela åt mig) knappen om du vill att det slumpmässiga automatiserade systemet ska spela åt dig.

Lycka till!

Översikt - Knappar och funktioner :

1. Knapparna från vänster till höger:

•Kort värde - Ligger under högsta vinsten och ger dig möjlighet att välja värdet på kortet du vill

ha genom att trycka på "+"-tecknet för att öka och "-"-tecknet för att minska värdet.

•Högsta vinst - Kortets värde du väljer speglar din eventuella vinst - högsta vinsten.

•Spela nu - Tryck på "Spela Nu" knappen för att börja ett spel.

•Spela igen - Tryck på "Spela igen" för att fortsätta spela detta spel.  Du köper ett nytt kort på detta spel med samma kort värde.

•Spela åt mig - När du har valt kortets värde, gör "Spela åt mig" alternativet det möjligt för det automatiska systemet att välja kort åt dig.

•Autospel – Låt det automatiserade systemet spela åt dig så många spel som du vill.  För detaljerad information, se nedan

•Total vinst – Visar prissumman

2. Nedre raden - se förklaring i Spelets verktygsfält

3. Prissumman och Odds - klicka här för översikt