Farm Scratch

Sluta klicka och börja skrapa igen när du spelar på mobilen. Skrapa alla rutorna för att upptäcka tre identiska symboler och vinna upp till £/€/$200,000

Hur Du Spelar Farm Scratch

Välj kortvärdet genom

Välj antal kort du vill spela.

Spela nu - Klicka på knappen ‘Spela nu’ för att påbörja ett spel.

Skrapa kortet / s du väljer att spela.

Om du skrapar fram tre kontantpriser så vinner du. Vinsten visas i skraprutan ‘Pris’ till vänster på skärmen.

Du kan välja (Reveal kortet) knappen om du vill att slump automatiserade system att spela för dig.

Översikt av Knappar och Funktioner:

Total insats - Det totala beloppet som kommer att spelas i den här rundan. Detta representerar kortvärdet.

Antal kort - Välj antal kort du vill satsa på - steg om ett.

Kortvärdet - Detta gör att du kan välja värdet på det kort du vill satsa genom att trycka på "+" tecknet för att öka och "-" tecken för att minska värdet. Maximal kortvärde £ / € / $ 20.

Högsta vinsten - Kortet värde du väljer speglar dina eventuella vinster - den högsta vinsten.

Spela nu - Klicka på knappen ‘Spela nu’ för att påbörja ett spel.

Spela igen - Tryck på "Play igen" för att fortsätta spela detta spel. Du köper ett nytt kort för att spela detta spel igen med samma inställningar.

Turbo- Ökar spelhastigheten

Spela Max - Tryck på "Play Max" för att börja ett spel med hjälp av maximala antalet kort som tillåts för detta spel.

Autoplay - Tryck på knappen "Auto" för att låta det automatiserade systemet spela för dig så många spel som du vill se detaljerad information nedan.

Total vinst - Visar vinstbeloppet i varje spel.

Vinster och Odds