Geld opnemen

Gefeliciteerd! U hebt geld gewonnen en u wilt uw winst laten uitbetalen.
Wij doen er alles aan om uw verzoek zo snel mogelijk te verwerken.
Voor het opnemen van uw winst, volgt u de onderstaande stappen:

1. Meld u aan bij uw account om echt geld door het invoeren van uw gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Klik op de knop Uitbetalen links onderaan het scherm.
  3. Kies de verkozen methode en bedrag voor uitbetaling.

U kunt uw geld op verschillende manieren ontvangen:

1. Creditcard (enkel Visa) - het uitbetalen van uw winst naar de Visa-kaart die u hebt gebruikt bij het storten, is de snelste en veiligste manier om uw winst te recupereren bij ScratchMania.com. Dit is de standaardoplossing voor uitbetaling voor alle spelers die betalingen hebben gedaan met hun Visa-kaart.
    • Merk op dat wij, als gevolg van een technische beperking die is ingesteld door het Visa-creditcardbedrijf, alleen Visa-betalingen kunnen verstrekken tot een totaalbedrag van reeds door de speler uitgevoerde stortingen. Bijvoorbeeld:
      1. Een speler stort €10 met zijn Visa-kaart.
      2. De speler wint vervolgens een paar inzetten op ScratchMania.com en besluit om een uitbetaling van €100 aan te vragen bij de kassa.
      3. Wij kunnen enkel een Visa-terugbetaling verstrekken van tot €10 (het bedrag van de oorspronkelijke storting).
      4. De speler wordt vervolgens verzocht om een alternatieve betalingsmethode te kiezen om de rest van de winst te ontvangen.
  2. iDeal - Dit is de beste (en enige) manier om uw uitbetaling te ontvangen als u eerder een succesvolle storting hebt uitgevoerd via iDeal.
  3. Skrill(Moneybookers)- Een andere snelle en veilige alternatieve betalingsmethode. Zorg ervoor dat u een actieve Skrill(Moneybookers)-account hebt en stuur ons de e-mail van uw Skrill(Moneybookers)-account. Dit is de standaardoplossing voor uitbetaling voor alle spelers die betalingen hebben gedaan met hun Visa-kaart.
    • Zie hier de instructies voor het openen van een Skrill(Moneybookers)-account.
  4. Bankcheque (cheque)- Wij kunnen u een persoonlijke cheque verstrekken van één van onze mondiale distributiebedrijven.
    • Om te vragen om deze alternatieve uitbetalingmethode,moet u er eerst voor zorgen dat alle gegevens in uw ScratchMania.com-account (vooral land, plaats, adres, postcode, voornaam en achternaam) 100% juist zijn. *Deze cheque wordt enkel gestuurd naar het adres van de accounteigenaar.
    • Merk op dat het toegestane minimumbedrag voor uitbetaling via een bankcheque €50 bedraagt.

NB: U kunt uw uitbetalingverzoek terugdraaien door de procedure hier te volgen.
Voor het bekijken van uw uitbetalinghistorie, klikt u op het tabblad Transactiehistorie in de kassa.

Voor meer informatie, leest u het uitbetalingbeleid.
Voor hulp, neemt u contact met ons op.