Hvordan spille Cleopatra

Velkommen til Cleopatras kongelige palass og underverkene fra antikkens Egypt. Dette flotte 5 hjul, 9 linje slots spillet betaler ut øyeblikkelig pengepremier og store jackpotter, det har også en spennende bonusrunde. Spill for en enorm jackpott på 2 000 000kr!

Hvordan spille Cleopatra:

• Klikk på fuglene for å velge antall linjer.
  • Klikk på fuglene for å velge innsats.
  • Klikk på Spinn (eller Spinn Max) for å spinne hjulene.
  • Spinn Max-knappen vil automatisk øke innsatsen til 9 linjer. Hjulene begynner å spinne når du klikker på Spinn Max-knappen.
  • Velg Auto-knappen hvis du vil at tilfeldig automatisk system skal spille for deg.
  • Premien din vises på skjermen.
  • Hvis du vinner en bonusrunde klikk på de ulike elementene i Cleopatras soverom for å avsløre premien din. Men pass på, noen av hennes eiendeler inneholder Osiris forbannelsen . Klikker du på feil eiendel vil spillet være over!
  • Etter at hjulene har stoppet og en vinnende kombinasjon vises, blir gevinsten utbetalt i henhold til gevinst tabellen.
  • Klikk på gevinst tabellen for å se kombinasjonene og de relative gevinstene.
  • Dine gevinster vil bli lagt til kontoen din.

Knapper og funksjoner oversikt:

1. Øverste rad fra venstre til høyre:

• Total gevinst - Viser vunnet gevinst i hvert spill.
  • Spinn - Trykk på Spinn knappen for å starte et spill.
  • Auto: la automatisert system spille så mange spill som du ønsker deg, se detaljert informasjon nedenfor.
  • Spinn Max - Trykk på Spinn Max-knappen for å starte et spill med maksimalt antall tillatte linjer for dette spillet.
  • Total Innsats - Det totale beløpet som kommer til å bli spilt for denne runden. Dette representerer antall mynter multiplisert med kort verdi.