Hvordan spille Pearl Shells spillet

Oppdag rikdommen i det dype havs naturskatter, Finn perlen i skjellet og vinn opp 2 000 000kr!

Hvordan spille Pearl Shells spillet:

Velg kort verdi.

Klikk på (Spill nå) knappen.

Velg en av de fire skjellene ved å klikke på det.

Hvis skjellet inneholder en eller to perler, vinner du premien vist øverst på venstre side av skjermen.

Den aktuelle spill premien vil bli lagt til kontoen din.

Du kan selvfølgelig velge (Spill for meg) knappen hvis du vil at tilfeldig automatisk system skal spille for deg.

Lykke til!

Knapper og funksjoner oversikt:

1. Knapper på høyre hjørne:

Maks gevinst - Kort verdien du velger reflekterer dine mulige gevinster - toppremien.

Kort verdi - ligger under maks gevinst og lar deg velge verdien av kortet du ønsker, ved å trykke på "+"-tegnet for å øke og "-" tegnet for å redusere verdien.

Spill nå - Trykk på "Spill nå"-knappen for å starte et spill.

Spill for meg - Etter at du har valgt kort verdi, "Spill for meg"-alternativet vil aktivere automatisk system for å velge skjell for deg.

Spille igjen - Trykk på "Spill igjen" for å fortsette å spille dette spillet, du kjøper et nytt kort for dette spillet med kort av samme verdi innstillinger.

Autospill, la det automatiske systemet spille for deg så mange spill som du ønsker, se detaljert informasjon nedenfor.

Total gevinst - Den øverste skjermen til venstre viser beløpet du vinner.