Hvordan sette inn penger - Gratis spiller

Dersom du er en gratis spiller og ønsker å spille på ordentlig, vennligst bruk følgende instruksjoner for å gjøre et innskudd til din konto:

1.     Klikk på Spill nå knappen
  2.     Velg Spill for penger-alternativet ved å klikke på det.
  3.  Skriv inn ditt brukernavn og passord og klikk på Registrer deg-knappen (et påmeldingskjema åpnes). Registrer deg for ekte ved å angi riktig og gyldig informasjon, kontroller jeg godtar vilkårene og betingelsene og klikk på Registrer deg knappen nederst.En bekreftelses side vil da vises. Velg 100% innskudd bonus tilbud og kasserer åpner følgende:

1. Velg foretrukket innskuddsmetode fra menyen til venstre
  2. Skriv inn relevant innskudds informasjon som beskrevet i avsnittene som kommer
  3. Klikk på Innskudd for å avslutte innskudds prosedyren. En melding med ditt innskuddsstatus vil vises.
  4. Når transaksjonen er fullført og saldoen er på kontoen din vil det bli oppdatert og det vil bli  sendt deg en bekreftelse på e-post.
  5. Du kan kontakte vår kundeservice til enhver tid ved hjelp av chat i lobbyen eller send en e-post.