Hur man spelar Dozens Roulette

Den verkliga roulette spänningen i skrapspels version med chans att vinna upp till 2 Miljoner kr.

Om roulette bollen rullar in på en av 12 valda nummer vinner du det skrapade priset.

Hur man spelar Dussintals Roulette spel:

• Välj kortpris.

• Klicka på (Spela nu) knappen.

• Välj en av de sex uppsättningar av ett dussin nummer på spelbordet.

• När du har valt din uppsättning placeras en spelmark med din valda insats på valda placering.

• Rouletthjulet börjar snurra tills bollen lägger sig på ett nummer. Om det är en av de nummer i den valda uppsättningen, vinner du.

• Priset dyker upp till vänster och visas på nedre högra sidan av skärmen.

• Prissumman kommer att läggas till på ditt konto.

• Du kan naturligtvis välja (Spela åt mig) knappen om du vill att det slumpmässiga automatiserade systemet ska spela åt dig.

Lycka till!

Översikt - Knappar och funktioner :

1. Knapparna från vänster till höger:

•Kortpris- Ligger under högsta vinsten och ger dig möjlighet att välja värdet på kortet du vill

ha genom att trycka på "+"-tecknet för att öka och "-"-tecknet för att minska värdet.

•Högsta vinst - Kortets värde du väljer speglar din eventuella vinst - högsta vinsten.

•Spela nu - Tryck på "Spela Nu" knappen för att börja ett spel.

•Spela igen - Tryck på "Spela igen" för att fortsätta spela detta spel.  Du köper ett nytt kort på detta spel med samma kort värde.

•Spela åt mig - När du har valt kortets värde, gör "Spela åt mig" alternativet det möjligt för det automatiska systemet att välja häst åt dig.

•Autospel – Låt det automatiserade systemet spela åt dig så många spel som du vill.  För detaljerad information, se nedan

•Total vinst – Visar prissumman