Hur man spelar Ladies Shopping

Vi älskar alla att shoppa och det är dags för lite tjej shopping Mania med snygga tillbehör och otroliga vinster. Välj tre, matcha tre och vinn stort. Tre identiska saker i rad och du kan vinna upp till 2 miljoner till din shopping!

Hur man spelar Ladies Shopping:

•Välj kortpris.

•Klicka på (Spela nu) knappen.

•Välj en av de nio rutorna genom att klicka på den. Skrapa en ruta och ett föremål från affären kommer att visas. Skrapa och matcha de två resterande rutorna         i en vågrät, lodrät eller diagonal rad.

•Om du skrapat tre identiska föremål, vinner du priset som visas på displayen i kassaregistret på den nedre vänstra sidan av skärmen.

•Prissumman kommer att läggas till på ditt konto.

•Du kan naturligtvis välja (Spela åt mig) knappen om du vill att det slumpmässiga automatiserade systemet ska spela åt dig.

Lycka till!

Översikt - Knappar och funktioner :

1. Knapparna från vänster till höger:

•Kortpris- Ligger under högsta vinsten och ger dig möjlighet att välja värdet på kortet du vill

ha genom att trycka på "+"-tecknet för att öka och "-"-tecknet för att minska värdet.

•Högsta vinst - Kortets värde du väljer speglar din eventuella vinst - högsta vinsten.

•Spela nu - Tryck på "Spela Nu" knappen för att börja ett spel.

•Spela igen - Tryck på "Spela igen" för att fortsätta spela detta spel.  Du köper ett nytt kort på detta spel med samma kort värde.

•Spela åt mig - När du har valt kortets värde, gör "Spela åt mig" alternativet det möjligt för det automatiska systemet att välja häst åt dig.

•Autospel – Låt det automatiserade systemet spela åt dig så många spel som du vill.  För detaljerad information, se nedan

•Total vinst – Visar prissumman