Vilken typ av dokument ska jag skicka?

Du kan bli ombedd att skicka några eller alla av följande handlingar:

1. En kopia av ett ID- foto: Du kan skicka antingen en kopia av ditt pass, körkort eller nationellt ID-kort. Vänligen se till att alla uppgifter, inklusive ditt namn, foto och underskrift syns på dokumentet.
  2. En kopia av ditt kreditkort (er): En kopia av fram-och baksidan av kreditkortet du använder som betalningsmetod. Du bör blockera de mellersta åtta siffrorna på framsidan av kortet, och den 3-siffriga säkerhetskoden på baksidan av kortets kopia.
  3. Bevis på adress: Detta kan vara en elräkning eller ett kreditkort uttalande. Det bör vara en aktuell handling som visar ditt fullständiga namn på den adress registrerad på ditt konto. Om du ger ett kontoutdrag bör du dölja de mellersta åtta siffrorna i kreditkortsnumret.