Glömt ditt lösenord

Ditt ScratchMania.com användarnamn och lösenord skickas till dig via e-post från  ScratchMania.com kundtjänst under registreringen.

Om detta mail har raderats, kan du hämta ditt lösenord genom att följa dessa steg:

1. Klicka på Glömt ditt lösenord länken i det övre högra hörnet på inloggningsskärmen. Följande skärm visas:

1. Klicka på Glömt ditt lösenord länken i det övre högra hörnet på inloggningsskärmen. Följande skärm visas:

2. Ange ditt användarnamn eller e-postadress. Se till att skriva den exakta informationen som använts vid skapandet av ditt konto.

3. Klicka på Skicka lösenord. Ett e-post kommer att skickas till dig med ditt  ScratchMania.com’s lösenord.

Notera: Om du inte ser e-postmeddelandet som skickats från ScratchMania.com, kontrollera din skräppost eller spam brevlåda. Om e-postmeddelandet är belägen i en av dessa mappar, tryck på “Inte spam” -knappen och flytta meddelandet till din inkorg.

Om du glömt ditt användarnamn och ditt lösenord eller av någon anledning inte fått en lösenordpåminnelse, vänligen kontakta vår kundtjänst via e-post eller chatt.