Tiki Beach

Tiki Beach/Spelinstruktioner

Tiki Beach är ett fantastiskt tampspel!   Välj 1 - 4 skraplotter och skrapa alla rutorna för att få tre likadana symboler och vinn kontantpriser.

Hur man spelar  Tiki Beach:

· Välj tampspel värde (£/€/$0,5 till £/€/$10).  ·   Välj antal tampspel (1 – 4).

·  Klicka på ”Spela nu”.

·  Dra i tamperna för att avslöja symbolerna   Får du 3 likadana symboler har du vunnit!

·  Summan du har vunnit finns i rutan ”Vinstsumma” längst ner till höger på skärmen.

· Den aktuella spelvinsten läggs till ditt konto längst ner till vänster på skärmen under ”Kassa”.

Knappar och funktioner, översikt:

· ”Total insats” – totalsumman som spelas den här omgången; detta beräknas genom att multiplicera antalet lotter som spelas gånger lottens värde:

Till exempel, antalet lotter = 2, lottens värde = 2.

2 x 2 = 4

Total insats = 4.

·”Antal lotter” - välj antalet lotter som du vill satsa på, i steg om 1.

·”Spela nu” - tryck på den oranga a knappen ”Spela nu” för att starta ett spel.

· ”Turbo” – trycker du på ”Turbo” kommer omgången att gå snabbare.

· ”Spela Max” – tryck på den oranga knappen ”Spela Max” för att starta ett spel med spelets maximalt antal tillåtna lotter, vilket är 4.

·  ”Högsta vinst” - lottvärdet du valt speglar dina potentiella vinster dvs värdet för ”Högsta vinst”:

"Vinsttabell" visas till höger på skärmen. Den ändras i enlighet med beloppet på din insats.

·  ”Högsta vinst” - lottvärdet du valt speglar dina potentiella vinster dvs värdet för ”Högsta vinst”:

Storvinst – När detta visas betyder det att du har vunnit 20 gånger mer än det du satsade.

Jättevinst - När detta visas betyder det att du har vunnit 100 gånger mer än det du satsade

· ”Spela Max” – tryck på den oranga knappen ”Spela Max” för att starta ett spel med spelets maximalt antal tillåtna lotter, vilket är 4.

· ”Total vinst” visar vinstsumman för varje omgång

Vinster och Odds