Mr & Mrs Scratch

Mr & Mrs Scratch/Spelinstruktioner

De spelar för att vinna! Följ med Mr och Mrs Scratch på deras obevekliga jakt på en förmögenhet!  Välj 1 - 4 skraplotter och skrapa alla rutorna för att få tre likadana symboler och vinna upp till £/€/$ 200,000.

Hur man spelar Mr & Mrs Scratch:

·

Välj lottens värde (£/€/$0,5 till £/€/$10).

·

Välj antal skraplotter (1 – 4).

·

Klicka på ”Spela nu”.

·

Skrapa de 9 rutorna på varje lott för att se symbolerna.

·

Får du 3 likadana symboler har du vunnit!  Summan som du har vunnit finns under lotten nedanför de nio skrapade rutorna där det står ”Vinst”.

·

Summan du har vunnit finns i rutan ”Vinstsumma” längst ner till höger på skärmen.

·

Den aktuella spelvinsten läggs till ditt konto längst ner till vänster på skärmen under ”Kassa”.

·

Du kan välja ”Spela för mig” om du vill att det slumpmässiga, automatiska systemet ska spela åt dig.

Knappar och funktioner, översikt:

Övre raden från vänster till höger:

·

”Totalt satsat” – totalsumman som spelas den här omgången; detta beräknas genom att multiplicera antalet lotter som spelas gånger lottens värde:

Till exempel, antalet lotter = 2, lottens värde = 2.

2 x 2 = 4

Totalt satsat = 4.

·

”Antal lotter” - välj antalet lotter som du vill satsa på, i steg om 1.

·

”Lottvärde” – detta gör att du kan välja värde på den lott som du vill satsa på genom att trycka på tecknet "+" för att öka och "-" för att minska värdet. Högsta lottvärdet är £/€/$ 20.

·

”Högsta vinst” - lottvärdet du valt speglar dina potentiella vinster dvs värdet för ”Högsta vinst”:

Till exempel, om ditt lottvärde är £/€/$2 per lott kan du vinna mer än om det är £/€/$1.

·

”Spela nu” - tryck på den gröna knappen ”Spela nu” för att starta ett spel.

·

”Spela igen” - tryck på den gröna knappen ”Spela igen” för att fortsätta spela spelet. Du köper en ny lott för att spela spelet igen, med exakt samma inställningar.

·

”Auto” – tryck på den gröna knappen ”Auto” för att låta det automatiska systemet spela för dig med exakt samma inställningar, och välj antal spel du vill spela från 10 - 500.  Notera att ”Autospel” kan stoppas när som helst.

·

”Spela Max” – tryck på den orange knappen ”Spela Max” för att starta ett spel med för spelet maximalt antal tillåtna lotter, vilket är 4.

·

”Total vinst” visar vinstsumman för varje omgång.

·

”Turbo” – trycker du på ”Turbo” kommer omgången att gå snabbare.

·

”Storvinst”- när du vinner 10 beloppet kommer en fruktmaskin att visas för att signalera storvinst.

·         ”Megavinst”- när du vinner beloppet kommer 100 att visas för att signalera en megavinst.

·         Vinster och Odds