Uw uitbetaling terugdraaien

Uitbetalingverzoeken kunnen worden geannuleerd en worden teruggestort op uw rekening gedurende de periode die nodig is voor goedkeuring.
Wanneer een uitbetaling is goedgekeurd, kan deze niet meer worden teruggedraaid.
Om een verzochte uitbetaling terug te draaien:

1. Meld u aan met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. 2. Klik op de knop Uitbetalen links onderaan het scherm. U ziet uw uitbetalingverzoek indien dit nog in afwachting is van goedkeuring.
  3. 3. Klik op Uitbetaling annuleren. Het uitbetalingverzoek wordt geannuleerd en de status wordt gewijzigd naar "Geannuleerd". Het bedrag van uitbetaling wordt onmiddellijk teruggestort op uw rekeningsaldo.

NB: Uw uitbetalinghistorie kan worden weergegeven binnen de "Transactiehistorie", toegankelijk vanuit het onderdeel Kassa van uw hoofdmenu. Hier vindt men een volledige lijst met al uw uitbetalingverzoeken, zowel de verwerkte verzoeken als de verzoeken die u hebt geannuleerd.
Voor hulp bij uitbetalingen, of voor enige andere zaken, neemt u contact met ons op via Live Klantenservice.