Innstillinger

Åpner innstillingene for dialogboksen der du kan justere følgende innstillinger:

• På skjermen spiller tips: velg mellom innstillingen spille tips PÅ eller AV. Standard er PÅ for å hjelpe deg med å forstå hvordan du skal spille spillene i løpet av de første par gangene.
  • Lyd: Slå spillets lydeffekter PÅ eller AV.
  • Bakgrunnsmusikk: Slå spillets bakgrunnsmusikk PÅ eller AV.
  • Standardkort verdi: Velg kort verdien som er valgt som standard når du åpner et spill. Standardverdien er én.