Jeg mottok en feilmelding "Ugyldig brukernavn eller passord", hva kan jeg gjøre?

Hvis du mottar denne meldingen, er det trolig fordi du forsøker å logge deg på ScratchMania med feil brukernavn og/eller passord.

• Sjekk om Caps Lock er på eller om du har feil språkinnstilling på tastaturet.
  • Hvis det ikke hjelper, kan du sjekke om du har e-posten vi sendte deg med ditt brukernavn og passord, og prøv med kopier og lim-inn alternativet.
  • Gå til“Glemt Passord” -delen, der du har muligheten til å få passordet ditt sendt til e-postadressen du oppgir under registreringen.
  • Hvis det ikke er tilgjengelig, kan du kontakte vårt kundeservice.