Jag fick meddelandet "Ogiltigt användarnamn eller lösenord", Vad kan jag göra?

Om du får detta meddelande, har du förmodligen försökt logga in på ScratchMania.com med fel användarnamn och /eller lösenord.

• Kontrollera om du är i Caps Lock-läge eller har fel språkinställning på tangentbordet.
  • Om det inte hjälper, kontrollera om du har e-postet som vi skickade med ditt användarnamn och lösenord och försök använda kopiera och klistra alternativet.
  • Gå till "Glömt lösenord", där du har möjlighet att få ditt lösenord skickat till den e-postadress du angav vid registreringen.
  • Kontakta vår kundtjänst.