Jag kan inte skriva in @ symbolen i e-post fältet. Vad kan jag göra?

För att skriva in @ symbolen i e-post fältet, måste en viss tangentkombination användas beroende på tangentbordsspråk:
• US Tangentbord - Tryck "Shift" och sedan "2".
• Franska Tangentbord - tryck på "AltGr" (höger Alt) och sedan "0" (noll).
• Storbritanniens Tangentbord - Tryck "Shift" och sedan "" "(citationstecken).
• Tyska Tangentbord - tryck på "AltGr" (höger Alt) och sedan "Q"
• Svenska Tangentbord - tryck på "AltGr" (höger Alt) och sedan "2"