Hvordan aktiverer jeg Cookies?

Cookies er bare en liten del av teksten, ikke plug-ins eller kjørbare filer. Vi bruker cookies for å hjelpe oss å gi deg bedre service ved å tilpasse ditt besøk. Vi bruker ikke cookies til å lagre personlige opplysninger. Men vi bruker session-cookies for å holde oversikt over påloggingsstatusen din som en sikkerhetsforanstaltning, og for å beskytte ditt personvern.

Internet Explorer 8.x

1. Klikk på Verktøy-menyen.
  2. Velg Alternativer for Internett i menyen - et nytt vindu åpnes.
  3. Klikk på fanen Personvern nær toppen av vinduet.
  4. Klikk på Standard-knappen i vinduet.
  5. Flytt skyveknappen slik at det er på ett av nivåene under Middels høy (inkludert Middels, Lavt, Godta alle cookies).
  6. Lagre endringene ved å klikke på OK.

Internet Explorer 6.x and 7.x

1. I Internet Explorer klikker du på "Verktøy" øverst i vinduet.
  2. Velg "Alternativer for Internett".
  3. Klikk på "Personvern"-kategorien.
  4. I midten av "Personvern" kategorien skal det være en "Avansert"-knapp. Klikk på denne knappen.
  5. Sikre at "Overstyr automatisk håndtering av cookies" er avmerket
  6. Første og Tredjeparts cookie skal være satt til "Godta".
  7. Sjekk "Tillat alltid session-cookies".
  8. Klikk på "OK".
  9. Avslutt Internet Explorer, og start webleseren på nytt.

Mozilla Firefox

1. Velg Verktøy | Alternativer ... fra hovedmenyen.
  2. Velg Personvern fra venstre panel.
  3. Utvid alternativene for cookies til høyre.
  4. Velg "Tillat cookies''".
  5. Velg "for det opprinnelige nettstedet bare."

Opera 7+

1. Fra Fil-menyen, velg Innstillinger.
  2. Klikk på kategorien Personvern.
  3. Sjekk tillat Cookies.
  4. Fra Normal Cookies drop-down menyen, velg godta alle cookies automatisk.
  5. Fra tredje delen av drop-down menyen, velg godta alle cookies automatisk.
  6. Klikk OK.

Safari

1. Fra Safari-menyen velg Preferanser.

2. Klikk på Sikkerhets-ikonet.
  3. I "Godta cookies" valgboksen, velg Alltid eller Kun fra nettsteder jeg går til.