General Questions

Hva er "Bonus Poeng”?

For hver 10 valutaenheter du satser, vil du tjene ett bonus poeng. Det spiller ingen rolle om du spiller med en bonus eller fra din bankonto. Samle 100 poeng og vi vil slippe en kreditt på 1 valuta enhet i kontoen din. Bonuspoeng kan innløses i kassa, og lagt til din konto når som helst. Disse poengene kan brukes til satsing på alle spill.

Hvordan endrer jeg passordet mitt?

Vi anbefaler at du endrer passordet ditt med jevne mellomrom for din egen sikkerhet og for å øke sikkerheten til kontoen din. For å oppdatere passordet ditt, velg Endre passord fra menyen og skriv inn følgende i de aktuelle tekstrutene:

• Gammelt Passord.
  • Nytt Passord: Passordet bør være minst 4 tegn.
  • Bekreft nytt passord.
  • Klikk på Endre. Du vil motta en melding: Passord er endret.

Hvordan endrer jeg min e-postadresse?

For å oppdatere din nye e-postadresse, velg Endre e-post fra menyen og skriv inn følgende i de aktuelle tekstrutene:

• Ditt nåværende passord
  • Den nye e-postadressen
  • Bekreft ny e-postadresse
  • Klikk på Endre.

Du vil motta en melding hvor det står: E-post er endret.
Dersom du ikke mottar e-post fra ScratchMania, kan du sjekke spam-boksen og/eller søppel-post-boksen.

Hvordan chatter jeg med Kundeservice?

Dersom du vil chatte med en av våre representanter, klikk på "Chat"-knappen og et chat vindu åpnes. (Hvis det ikke åpnes må du kontrollere at pop up blocker ikke blokkerer det).
Her kan du snakke med en representant live. (Du kan fortsette å spille under chatting) Hvis av noen grunn representanten ikke er i stand til å svare deg direkte (mest sannsynlig opptatt med en annen klient), kan du legge igjen e-postadressen din hvor representanten kan kontakte deg. Du kan også legge igjen et telefonnummer der du kan bli kontaktet av kundeservice.

Pages

Subscribe to General Questions