Hvordan chatter jeg med Kundeservice?

Dersom du vil chatte med en av våre representanter, klikk på "Chat"-knappen og et chat vindu åpnes. (Hvis det ikke åpnes må du kontrollere at pop up blocker ikke blokkerer det).
Her kan du snakke med en representant live. (Du kan fortsette å spille under chatting) Hvis av noen grunn representanten ikke er i stand til å svare deg direkte (mest sannsynlig opptatt med en annen klient), kan du legge igjen e-postadressen din hvor representanten kan kontakte deg. Du kan også legge igjen et telefonnummer der du kan bli kontaktet av kundeservice.
Legg igjen en skriftlig melding, og vi vil komme tilbake til deg innen kort tid.
Etter å ha fylt ut detaljene på skjemaet, trykker du på "Send"-knappen.
Vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig.