Jeg ble frakoblet under spilling. Hva skjer med min siste kamp?

I tilfelle en plutselig frakobling av internett, har vi utviklet vårt system for å håndtere det på en måte som beskytter våre spillere mot urettmessige tap.

ScratchMania's 'Frakoblingsretningslinjer er som følger: Et kort kjøpt av en spiller, (ved å trykke Spill nå, eller Spill Igjen) men ikke brukt av en slik spiller for hvilken som helst grunn, inkludert tekniske feil, vil bli spillt automatisk av systemet på vegne av spilleren. Utfallet av spillet vil bli oppdatert automatisk på spillerens saldo. Når du logger på etter frakoblingen, vil spilleren se utfallet av det relevante kortet ved å klikke på "Spill Historikk"-knappen